ბოლოს დამატებულები
გზა სერვისის კონსულტანტობიდან ,,ვენდისისა” და ,,დანქინის” საოპერაციო დირექტორობამდე
გიორგი ედიბერიძის წარმატების ისტორია ,,ვენდისში” სერვისის კონსულტანტის პოზიციაზე მუშაობის დროს დაიწყო.
,,არ დანებდეთ, სცადეთ ყოველთვის და გაიმეორეთ, სრულყოფილება მოდის მხოლოდ პრაქტიკით” – Matteo Boifava Filini-ის შეფ მზარეული
რუბრიკის ,,სამზარეულოს ამბები” სტუმარია Matteo Boifava, რომელიც სასტუმრო Radisson Blu Iveria-ს იტალიური რესტორნის ,,Filini” შეფ ...
“მიმაჩნია, რომ მაქსიმალურად დიდ ხანს უნდა ემსახურო იმ საქმეს, რომელიც შენი ცხოვრების განუყოფელი ნაწილია” – თეიმურაზ არეშიძე
www.HRhub.ge – ის ახალი რუბრიკაში ,,უხუცესი თანამშრომელი” ჩვენ გიყვებით სხვადასხვა კომპანიის ყველაზე ასაკოვან თანამშრომლებზე და გიზიარებთ ...
,,დამელოდე საქართველო” – ლუკა ტოროშელიძე მე-3 კლასელი გენერალი
ლუკა ტოროშელიძე ჯერ მხოლოდ მე-3 კლასშია, თუმცა უკვე გადაწყვეტილი აქვს გენერალი გახდეს.
,,ახალგაზრდებს ვუსურვებ არ შეუშინდნენ არც ერთ ახალ გამოწვევას”- 80 წლის ზეინარ დიდებაშვილი
Hrhub.ge-ის ახალი რუბრიკა ,,უხუცესი თანამშრომელი” დაემატა.
როგორ ავიყვანოთ კადრი გაყიდვებში? – პრაქტიკული რჩევები
საერთაშორისო გაყიდვების ინსტიტუტი ვიდეოს ავრცელებს,
,,ექსპერიმენტებით, ინგრედიენტებისა და არომატების შეთავსებით იქმნება ჩვენი ახალი კერძები” – კარლო ასათიანი შეფ-მზარეული
თუ კი საღამოს სასიამოვნო გარემოში, ცოცხალი მუსიკის ფონზე გემრიელი კერძების მირთმევა გადაწყვიტეთ, ამისთვის ,,ღუმელი“ ნამდვილად კარგი არჩევანია.
,,სტუმარში გამოწვეული ემოციებით მეც ვბედნიერდები” – მიშა ავსაჯანიშვილი ბრენდ შეფი
ჩვენი ახალი, ყველაზე ,,გემრიელი” რუბრიკის ,,სამზარეულოს ამბების” პირველი სტუმარია მიშა ავსაჯანიშვილი.
თქვენ ხედავთ 64 სიახლეს 90 შედეგიდან